• Морски сирени и русалки. Създания и същества от морските дълбини

Тази прекрасна книга разкрива магията, обичаите, културата и езика на русалките и сирените, на децата на Окана, създали в хармония своя тайнствена организация – Океански съвет на Ордена, който има свой замък в най-отдалеченото океанско кътче. Тази книга е невероятен летопис за същества, възбуждащи любопитството и впечатляващи човешкия род от хиляди години до днес: от артефактите, свързани с морския народ и неговите владения, любопитните предмети от Пещерата на русалките, съкровищата и накитите, езика на движенията на опашките, оръжията, песните и магиите на морския народ, до невероятните срещи със същества от необятните дълбини.

Споделяйки тези тайни с нас, проф. Ари Бърк и Океанския съвет на Ордена се стремят да ни представят едно ново разбиране за живота в дълбоките води, като с увлекателни и поучителни истории изричат желанието си да бъде установено взаимно уважение между хората и митичния народ.

Потопете се в тайнствения свят на морски създания и същества с тази книга изпълнена с богати автентични илюстрации и текстове!
Книга за малки и големи почитатели на митологията и загадките.

Автор: Проф. Ари Бърк

Страници: 32

Твърди корици: Не

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Морски сирени и русалки. Създания и същества от морските дълбини

  • Код на продукта: BgSirens
  • Наличност: В наличност
  • 14.00лв

  • Без данък: 11.67лв

Тагове: книга, русалки, сирени, митични, същества