• МОНДО

Сътворете свои собствени светове, пълни с екзотични животни и разнообразни ландшафти. Дръжте съиграчите си и таймера под око, защото всичко се случва едновременно. Излезте от рунда навреме, за да получите ценни бонус точки. Мондо е една бърза и лека игра, с голяма дълбочина. Простите правила и наличието на три различни нива на трудност я правят еднакво интригуваща както за начинаещи, така и за напреднали играчи. Ако няма с кого да играете, Мондо предлага и солов вариант!

Играта Мондо може да се играе от цялото семейство; тя е подходяща както за малчугани, така и за техните родители, баби и дядовци, но най-вече за хора, които ценят високо свободното си време!

В играта:

Всеки играч сътворява свой свят, изпълнен с екзотични животни и различни ландшафти, с помощта на плочки и игрално поле. Плочките са различни комбинации от парчета различен терен, и частично имат изобразени върху терените диви животни и вулкани. Целта е да се оформят завършени зони по картата с еднотипен терен, например савани, пустини, гори и същевременно да се съберат колкото се може повече редки видове животни, да не се правят грешки на свързване, да се избягват изригващи вулкани и да не останат "бели петна" по картата... И всичко това за краткото време от 7 мин. на рунд - никак не е лесно, опитайте и се убедете сами! 

Плочките се поставят в средата на масата и всички играчи едновременно се борят за най-ценните от тях, докато таймерът неуморно отброява оставащото време.

Всеки, който успее да излезе от рунда навреме, може да грабне още няколко бонус точки.
Играта продължава три рунд. В края на третия рунд, играчът, събрал най-много точки, печели играта.
Играта за напреднали става още по-забавна с променящите се допълнителни задания.
В играта за експерти играчите се изправят пред нови предизвикателства с по-сложни индивидуални задания.

Едно ви е гарантирано - забава за цялото семейство! Ако нивото за начинаещи дава един по-лек старт на най-малките и неопитните играчи, то по-големите и възрастните ще започнат сериозно да пуфтят опитвайки нивото за напреднали, а за най-смелите сред вас има и експертно ниво!!!

 

Играчки
Тип на играчката настолна игра, семейна, парти
Възрастова група 8+

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

МОНДО

  • 54.90лв

  • Без данък: 54.90лв
  • Цена в наградни точки: 549

Тагове: настолна игра